Mina

“BILA SAM MUČE*A I ZLOSTAVL*ANA” Mina otkrila nove šokantne detalje bavljenja prostituc*jom

Mina Vrbaški pred kamerama “Zadruge” priznala je da se sa 16 godina bavila prostitucijom, a sada je otkrila nove detalje o tome.

– Na neki način se kajem, na neki ne, jer sam obezbedila sebi i porodici ono što su tražili. Ne želim da kažem koliko sam zaradila od prve prostitucije u koju sam zagazila sa 16 godina. To je bio najgori dan, tj kad sam bila u tome, ti dani su najgori. Moji su tek saznali sada. Moja majka nije znala. Sumnjala je i pitala me par puta, ali ja nisam priznavala da na taj način zarađujem novac – ispričala je Mina odgovarajući na pitanja novinara.

– Uvek sam joj govorila da to nikad ne bih uradila zbog sebe i zbog njih. Verovala sam da nikada neće saznati, ali nisam imala hrabrosti da joj kažem. Govorila sam joj da sam pozajmljivala novac, a kad me pitala za dugove, govorila sam joj da sam od srca njoj sav taj novac dala i skretala sa teme videvši da mi ona ne veruje. Izborila sam se tim, išla sam kod psihijatra. Moja dva prijatelja su znala da se time bavim, ali nisam ni sa njima pričala o tome – dodala je ona.

Mina je ispričala i da je jednom prilikom bila zlostavljana.

– Pre nego što sam izašla iz toga jednom sam bila mučena i zlostavljana par sati i nisam mogla da napustim to mesto. Skroz sam bila bespomoćna. Danima sam posle toga bila zaključana u svom stanu i nisam izlazila, ali eto prevazišla sam to – rekla je ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *