Brak bez seksa

Bez dlake na jeziku: Kako izgleda život kad u braku ne vodite ljubav

Iako se jako vole, ovaj bračni par nikada nije imao seks u svojoj vezi. Suprug je toliko očajan da je potražio savet na portalu “The Sun”. Naime, rubrika “Dear Diedre” jedna od je od najčitanijih na ovom portalu, a ljudi često pišu i traže pomoć u vezi sa problemima u braku i u ljubavnim odnosima.

Ovo je njegova priča i savet koji je dobio: “Moja supruga dobro izgleda, ima fantastičan smisao za humor i zlatno srce. Ali, seksa među nama nije bilo šest godina, otkako smo se venčali.

Meni je 57, a njoj 55 godina. Upoznao sam je šest meseci nakon što je moja prva žena preminula u saobraćajnoj nesreći. Imali smo predivan brak, naš seksualni život bio je fantastičan i zabavan. Shvatam da sada puno tražim i očekujem.

“Moja nova žena je sjajna i znam da sam pravi srećnik što je imam. Dosta se grlimo i mazimo, ali nikada nema seksa. Rekla mi je kako će se to promeniti, ali nikada nije. Mnogo je volim, ali moram priznati da me sve to jako frustrira.”

Savet:

Možda je razlog psihičke prirode ili ona možda strahuje da neće biti toliko dobra u krevetu kao prva žena? Pobrinite se da zna da je ona vaša sadašnjost i budućnost, a ne druga najbolja žena. Ako to ne pomogne, predlažem da zajedno posetite seks terapeuta.

Život bez seksa je loš za zdravlje

1. Veći rizik od srčanog udara

2. Koža je grublja i lošije izgleda

3. Bolovi su jači

4. Imunitet je sve slabiji

5. Hormoni nisu uravnoteženi

6. Samopouzdanje je niže

7. Može da se razvije depresija

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *