Odmor iz snova

BASNOSLOVNO PLAĆA LEČENJE Milica Pavlović na odmoru ZAVRŠILA U BOLNICI, medicinska pomoć NEOPHODNA

Pavlovićeva na odmoru u Tajlandu nije pazila, pa je morala da potraži medicinsku pomoć kada je shvatila da su njenu kožu prekrili plikovi.

Pevačici Milici Pavlović preseo je odmor u Tajlandu, gde se trenutno nalazi, zbog opekotina koje je dobila od sunca. Kako saznajemo, ona je juče zatražila pomoć u jednoj tamošnjoj bolnici, a prema preporuci lekara strogo joj je zabranjeno da se sunča.

Zbog alergije na sunce pevačica je morala da primi injekcije i tako će biti narednih sedam dana.

– Milica je odsela u vili koja je smeštena u prirodi, a nalazi se na samoj obali. Milica nije očekivala da je sunce toliko jako pa se nije čuvala iako ima jako svetao ten. Ona se odmarala ispod nekog drveća i mislila da je to dovoljno da ne izgori, da je krošnjama zaštićena. Da stvar bude gora, ona je u jednom trenutku i zaspala. Kada se probudila uskočila je u vodu, a nakon sat vremena počela je da oseća bol na koži. U tom trenutku je videla plikove koji su joj prekrili telo. Pokušala je sa hladnim oblogama da sanira problem, ali je ubrzo dobila i temperaturu – kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Milica nije uspela da spusti temperaturu zbog čega su je hitno prebacili u jednu bolnicu, koja je od hotela udaljena čak trideset kilometara.

– Koliko sam shvatio, oni su odmah počeli sa terapijom jer Milica nije imala predstavu da je alergična na sunce. U bolnici su joj prvo dali da popije veliku količinu kalcijuma, a potom su joj dali injekcije kortikosteroida. Istog trenutka su je priključili i na infuziju i dali joj lekove za spuštanje temperature. Bojali su se da zbog opekotina i plikova ne dobije infekciju, ali na sreću, sve je prošlo bez većih poslednica. Te injekcije koje je dobijala su jako skupe, a pošto je zaboravila da ponese karticu sa zdravstvenim osiguranjem, morala je da plati skoro 700 dolara po jednoj ampuli – objašnjava naš izvor.

Sa druge strane, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ipak, kada smo joj poslali SMS, kratko nam je poručila:

– Sada sam dobro. Bez obzira na probleme, odmor se nastavlja i nije mi pokvaren. Bitno je da je najgore prošlo, a da se sada super osećam. Šaljem vam veliki pozdrav sa plaže.

Uživa: Pokazala seksi telo

Bez obzira na to što se Milica pre nekoliko meseci žalila da se malo ugojila, očigledno da je pred putovanje liniju dovela do savršenstva. U prilog tome govore fotografije do kojih smo došli, a koje su napravljene upravo u Tajlandu. Na njima se vidi kako pevačica uživa na plaži, gde čita i ispija vodu i koktele dok je njeno telo u prvom planu. U trenutku kada je uslikana, Milica je bila sama iako je na odmor otišla sa prijateljima. Sudeći po fotografijama, ona ima svoju mini plažu na kojoj se osamila, a fotografije su napravljene dan pre nego što je završila u bolnici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *