Ana i Rasta talenat

ANA NIKOLIĆ POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD, RASTA NIJE Advokat poznatog para otkrio SVE DETALJE njihove rastave

– Nikolićeva je tražila da starateljstvo nad ćerkom pripadne njoj, s tim da će otac moći da viđa Taru kad god poželi – kaže advokat Borivoje Borović.

Kako odnos pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste nikome nije jasan zbog čestih svađa, mirenja pa opet rastanaka, rešili smo da odgovor potražimo od njihovog porodičnog advokata. Kako „Blic” saznaje, njih dvoje su definitivno rešili da se razvedu i zakonski stave tačku na brak.

– Ana je večeras stavila potpis, Stefan jos uvek nije. Moja advokatica ga je danas zvala, ali ne možemo da ga dobijemo. Prema predlogu za sporazumni razvod braka Tara će biti kod Stefana dva puta nedeljno. Ana je prostor za iznos alimentacije ostavila prazan, što znači da je Stefanu dala mogućnost da sam odredi visinu alimentacije. Pitanje imovine nije sporno – rekao je Borivoje Borovic.

– Stefan će moći da plaća alimentaciju koliku god misli da može, Ana u vezi s tim ne pravi pitanje – kaže advokat Borivoje Borović, i dodaje:

– Ana ostaje u stanu na Voždovcu sa ćerkom Tarom, a Rasta će živeti u drugom stanu. Sa kućom koju grade šta će biti, ne znam, to nije bio predmet naših razgovora.

Borović nam je otkrio i to da proces razvoda teče u miru između bračnih partnera.

– Sve teče vrlo civilizovano. Razgovaraju bez ikakve drame, očigledno postoji neslaganje naravi i to je to – ističe advokat, koji je već jednom pripremao papire za razvod, ali oni tada nisu bili potpisani.

Kako saznajemo, Ana i Rasta se još uvek vole, ali pošto su oboje temperamenti stalno se svađaju, a pritom nemaju iste stavove o bitnim pitanjima za bračnu zajednicu, što ih je dovelo do konačnog rastanka. Kao što smo već pisali, njih dvoje su se svađali i u vezi s rijalitijem koji Ana planira da snima.

– Ana i Rasta se i dalje vole i oni su zaista dali sve od sebe da spasu brak nakon što su jednom već pokušali da se razvedu prošle godine, ali nije im pošlo za rukom. To su želeli da učine, pogotovo zbog Tare kako bi odrastala uz oba roditelja, ali oni su zaista “kao dva roga u vreći”. Oboje su temperamtni i lako planu, te su svađe bile učestala pojava u njihovom domu, a s druge strane, ne razmišljaju isto na temu njihovog braka i podizanja deteta.

Ana je želela da Rasta više bude kod kuće sa njom i ćerkom, a manje u studiju i sa društvom, dok je reper mislio drugačije. Na kraju su shvatili da je najbolje da se razvedu, ali da ostanu prijatelji. Razvod neće uticati na Anine poslovne planove, pa će Rasta nastaviti da sprema pesme za njen novi album koji je u planu da se objavi naredne godine – otkriva izvor blizak poznatom paru.

Podsećamo, Ana Nikolić i Rasta su rešili prvi put da se razvedu pre tačno godinu dana, a oboje su to potvrdili putem svojih instagram naloga.

– Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada… Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti… Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama. Hvala – navela je pevačica.

Nakon pop pevačice oglasio se i njen suprug.

– Nikada ovo nisam radio, ali ukratko ću vam se obratiti s obzirom na to da čitate razne bljuvotine i laži. Ana i ja se jesmo razveli, ali Ana i ja imamo nešto što je neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepša zajednička stvar koja će nas zauvek vezivati – napisao je muzičar u novembru prošle godine kada je sve bilo spremno za razvod koji kasnije nije bio potpisan.

Međutim, samo tri meseca kasnije, reper je objavio fotografiju sa lepom Paraćinkom na svom instagram profilu i na taj način potvrdio pisanja medija da su on i Ana odustali od razvoda.

„Ljubav”, „Familija”, „Polovina” – napisao je on tada.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *