Sise Aleksandra

Aleksandra je OČAJNA zbog NENORMALNO VELIKIH GRUDI! Sada moli ljude za novac kako bi ih SMANJILA

Devojke širom sveta bore se sa različitim kompleksima ili nevoljama u vezi fizičkog izgleda, pa izuzetak nije ni mlada Jasmin-Aleksandra Vlasi. Ova devojka muku muči sa ogromnim grudima koje joj svakodnevno zadaju nevolje, pa je rešila da se obrati za pomoć ljudima širom sveta i zamoli ih za finansijsku podršku.

Naime, mlada Škotlađanka (20) otvorila je nalog na “GoFundMe” stranici koja služi da bi prikupila pomoć onima kojima je to preko potrebno, u nameri da nabavi sredstva za operaciju smanjivanja grudi koju priželjkuje još od adolescencije.

– Da sam drugačije primetila sam već u 13. godini, kada sam imala veće grudi od svih drugih devojčica. Stidela sam se, osećala se posramljeno kada bih prolazila pored dečaka i muškaraca i činila sam sve što je moguće da to izbegnem – požalila se sa Jasmin.

Ona je istakla i da njene grudi još nisu prestale da rastu, te da svaki put kada primeti da su još malo narasle, brizne u nezaustavljiv plač. Ogromne grudi ne samo da joj zadaju psihološke muke, već uzrokuju i veliku fizičku bol, a sve je još rizičnije jer ona ima i retku bolest kostiju. Nakon što je obišla nekoliko lekara, ali bez velikog uspeha, odlučila je da svoj problem reši kod privatnih doktora.

– Uvek sam izbegavala da napravim GoFundMe stranicu jer znam toliko ljudi koji zaslužuju pomoć više od mene. Ali, ni ja nisam pri novcu, a morala sam da se obratim privatnim lekarima kako bih smanjila grudi, o čemu maštam još od rane mladosti. Neću dosađivati previše, svima koji mogu da odvoje i najmanji iznos biću jako zahvalna – napisala je Jasmin-Aleksandra na pomenutoj stranici.

Za njenu operaciju potrebno je više od 7.000 evra, a ona je naznačila da je u mogućnosti da bi i sama pomogla svakome kome je to neophodno.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *