LJubav

9 važnih pitanja koja treba da ga pitate još večeras (BEZ ODLAGANJA)

Neke odgovore treba da saznate što pre!

Iako je svaka veza posebna na neki svoj način, početak je skoro svuda isti. Kilometarska dopisivanja, upoznavanje, istraživanje terena, prve svađe ili prve situacije u kojima vaš gospodin “obožavani” počinje da pokazuje svoje pravo lice (ne kažemo da mora biti loše).

Proces upoznavanja podrazumeva da ćete se više puta iznenaditi i možda zapitati da li ste kompatibilni i upravo zbog toga smo pripremili 9 važnih pitanja koja vam mogu otkriti zanimljivosti o njemu koje do sada niste znali.

Ne čekajte pravi trenutak, pitajte ga ODMAH.

“Kada bi dobio na lutriji, gde bi otputovao i zašto?”

Na izgled jednostavno i nebitno pitanje, ali može otkriti njegove planove i snove i koje su njegove želje i maštanja. Ukoliko se ispostavi da imate istu omiljenu destinaciju, razlog više da mašrate i igrate igre na sreću.

“Ako bi mogao da budeš bilo gde u ovom trenutku, gde bi bio i šta bi radio?”

Verovatno priželjkujete da će reći “u ovom trenutku i na ovom mestu”, ali nećete ni saznati ukoliko ga ne pitate. Uostalom koji god odgovor da dobijete, malo dublje ćete zaći u njegovu intimu i saznaćete malo više o njemu.

“Sećaš se kad smo… (ubacite neko seksi sećanje)”

Jer stvarno ne bi bilo u redu ako zaboravlja najbolje i najseksi trenutke u vezi. I to nešto kaže o njemu zar ne? Prisećanje ovakvih trenutaka probudiće strasti i sigurno ćete nakon ovog razgovora provesti noć punu akcije.

“Šta te najviše pali, a šta ćete ugasiti tokom našeg seksa?”

Najitimniji delovi veze nisu oni kada vidite jedno drugo bez odeće, već kada razgovorom pokušavate da dođete u one skivene kutke njegove glave ili srca. Jedan iskren razgovor o vašim seksualnim željama, maštanjima, ali i onim stvarima koje vas ne uzbuđuju doprineće boljoj energiji i zanimljivoj akciji u krevetu.

“Kada bi mogao godinu dana da radiš posao iz snova, koji bi to bio?”

Na osnovu odgovora možete saznati da li mu posao koji radi predstavlja zadovoljstvo ili jednostavno odrađuje zbog egzistencijalnih potreba. Ali, pre nego što njemu postavite ovo pitanja, zapitajte i sebe. Da li je trenutni posao ono što vas zaista čini srećnom i zadovoljnom, i da li je vreme da ga menjate. Ukoliko oboje maštate o nečemu drugom, nikad nije kasno da udružite snage i možda zajedno pokrenete biznis koji će vas potpuno zadovoljiti.

“Šta te je naviše stresiralo ove nedelje?”

Uvek je pravo vreme da razgovarate sa partnerom o stvarima koje vas i njega muče. Možda mu zaista treba razgovor, a nije želeo prvi da pokreće temu. Saslušajte ga i ponudite mu relaks masažu koja će ga opustiti i učiniti da zaboravi na probleme koje imao tokom protekle nedelje.

“Kako vidiš sebe za 10 godina?”

Da li zamišlja sebe kao požrtvovanog oca i dobrog supruga, ili kao seksi zavodnika, a možda i kao svetskog putnika? Odgovor će vam reći šta možete očekivati od njega u budućnosti.

“Zbog koje stvari bi želeo jednog dana da budeš zapamćen?!

Na ovaj način ćete otkriti kako vidi sebe i koje osobine najviše ceni. Nema boljeg načina da upoznate osobu sa kojom ste u vezi od postavljanja intrigantnih pitanja koja mogu otkriti o njemu i one skrivene detalje koje nije želeo da izađu na površinu.

“Kako si?”

Najlakše, najjednostavnije, a možda i najvažnije! Pitanjem “Kako si” otkrivate da vam je bitno njegovo psihičko/fizičko stanje, da želite da znate kako se oseća, da li ga nešto muči ili mu je zaista sjajno, otvorićete vrata konverzaciji i novim dimenzijama vašeg odnosa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *