Niske devojke

8 brutalnih istina o tome kako je zabavljati se sa niskom devojkom

Toliko je svakodnevnih situacija u kome se niske devojke nalaze da je jedan tekst nedovoljan. Ipak, jedna takva devojka je rešila da napravi listu najčešćih slučajeva u kojima su “male žene” neodoljive i beskrajno simpatične.

Naime, Kejtlin je još sa 13 godina shvatila da će zauvek ostati metar i šumska jagoda, pa i pored reči njene majke da ne gubi nadu do 21. godine, svaki dan se merila – ali uzalud. Sada vam donosi šta da očekujete ako se zabavljate sa niskom devojkom.

Naginjanje postaje normalna reakcija

Iako se podignu na prste i visoko podignu ruke, momcima i dalje ne preostaje ništa drugo već da se pošteno saviju kako bi ih zagrlili.

Stalno nose mušku odeću po kući

Mnogi momci vole kada devojke nose njihovu odeću, košulju, duks… Fora je u tome što na niskim devojkama sve stvari postaju haljine. Samo im treba par cipela i jedan kaiš i spremne za izlazak!

Ne podsećaj ih da su niske

Verovatno ćeš pomisliti da su tako neodoljive pa ćeš se izlanuti i reći: “Bože, tako si sitna i slatka”, što je u redu. Ali neprestano ponavljanje te rečenice verovatno vodi ka raskidu. Ni one ne pitaju kakvo je vreme gore, zar ne?

Žale se na štikle ali ih opet nose

Kada ti se sledeći put niska devojka požali na štikle, samo klimaj glavom i saosećaj sa njenom mukom. Iako je to izlizana priča, euforija zbog nekoliko centimetara više je dovoljna da ih iznova i iznova nose. Ipak, tada ih je mnogo lakše poljubiti, priznaj.

Potreban si im da dohvatiš sve sa visokih polica

Ponekad neće tražiti tvoju pomoć (ponos itd, znaš već). Ali kada im ni stolica ne pomogne, pusti bre ponos, ti si njihov spas i zbog toga ćete redovno cimati.

Ne pogađaj koliko godina ima

Ono što se svima dešava, često nesvesno – to je da nasumice lupetaju godine misleći da su niske devojke mlađe nego što zapravo jesu. To što imaju mladoliko lice i stalno su nasmejane ne znači da možda nisu starije od tebe.

Jake su i čvršće nego što misliš

Istina, imaju svoju nežnu stranu i stalno se maze. Međutim, ne sumnjaj u njihov karakter jer će te sigurno iznenaditi. Ne prezaju od opasnosti u ovom surovom svetu i često su bez dlake na jeziku.

Ne podiži ih kao da su igračke

Da, znaju da možeš da ih podigneš i vrtiš u vazduhu poput scena u Diznijevim crtaćima. Ali one nisu plišane igračke, pa nikada to nemoj da radiš bez pitanja. Često mogu da odlepe i zakače te laktom, “slučajno”. Znači, prvo pitaj pa onda sve ostalo.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *