7 stvari na koje muskarci pomisle kada vide golo zensko telo

Zensko telo uvek je privlacilo paznju i poglede. Evo na sta muskarci pomisle kad avide golo zensko telo.

Golo žensko telo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele da se samo prepuste sopstvenom, ali i njenom uživanju. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

1. Ostani cool

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu ‚‚podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se, pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ali nikako ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu hladni i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

2. Napokon mogu da buljim

Da bi se ponašali civilizovano i primereno, muškarci se truditi da ne bulje u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti da to rade. U kancelariji, teretani, na plaži se trude da zadrže kontakt očima tokom razgovora. Međutim, kada se odeća skine, civilizovano ponašanje im više nije prioritet. Sada imaju dopuštenje da bulje do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

3. Hmmm, treblo je nešto da obavim, zar ne?

Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima nabavku koju mora da obavi ili bilo koju drugu obvezu, ali jednom kada odeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.

4. Pokušaj da izdržiš…

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i da odgode sopstveno zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, bar se tako nadaju, uspeti da dožive orgazam u isto vreme.

5. Kad bih bar znao šta želi da radim

Nemojte se plašiti da ga usmjerite bar malo. Njihov posao je lakši kada im date povratnu informaciju. Šapnite mu u uho svoje želje, pomerajte njegove ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite šta vas uzbuđuje.

6. Dođavola, baš sam srećnik!

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

7. Zbog čega bi se ona uopšte mogla osećati nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ‚‚ženske kočnice” kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod čaršava i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac će učiniti sve da se ona oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *