Vencanje princa

6 stvari koje su zapisane u zvezdama: Da li će brak vojvotkinje i vojvode od Saseksa da potraje?

Ovo je bilo venčanje godine, međutim, kako će da se slažu ova dva jaka horoskopska znaka, Lav i Devica? Da li se princ Hari i Megan Markl astrološki poklapaju?

Teško je više bilo šta analizirati o „venčanju i paru godine“. Međutim, kad je reč o horoskopu, sigurno možemo štošta otkriti o njihovom budućem braku. Znate li šta je kraljevski par po horoskopu? Hari je Devica (rođen 15. septembra 1984. u Londonu), a Megan je Lav (rođena je 4. avgusta 1981. u Kanoga Parku u Kaliforniji).

Na prvi pogled, savršeno se nadopunjuju. Ali, pogledajmo što sve predviđaju astrolozi…

1. Megan i Hari ulaze u „strasnu vezu“

Zvezde im predviđaju stabilnu i strastvenu vezu. Njen Mars u Raku je na vrhuncu, što donosi nežnu ljubav, ali i ukazuje na snažnu vezu koju ništa ne može da uzdrma. Njihov medeni mesec nikad neće da se završi – spoj njegove Venere i njegovog Plutona čine neverovatan strastveni spoj.

2. Princ Hari je „lekovita snaga“ za Megan

Dok je njihova zajednička strast eksplozivna, princ Hari ima smirujući uticaj na Megan. On je podstiče da pregovara i opusti se. On podstiče njenu „meku“ intimnu stranu i izvlači iz nje puno ljubavi i osećaja za dom i porodicu. On je takođe izvor isceljenja za Megan.

Nije nikakva tajna da je Megan imala buran porodični život – spomenimo samo dramu s polusestrom koja je ogovara po medijima, do oca koji joj je zagorčao život sa fotografijama. Hari bi mogao da bude njen emotivni oslonac – pruža joj sigurnost, ljubav i prihvatanje – upravo ono što joj treba u životu.

3. Nastaviće da krše pravila

Megan i Hari nemaju problema s tradicijom – već i sama veza ovo dvoje donosi promenu u istorijski „belu“ britansku monarhiju. Megan se pokazala i kao „modna buntovnica“, jer je više puta prekršila kraljevska pravila oblačenja. Njihov astrološki svadbeni grafikon pokazuje znakove „buntovnosti“ supružnika. Uran, planeta inovativnosti i radikalnih promena pomerio se samo nekoliko dana pre venčanja u znak Bika – prvi put od 1940. godine.

To znači da će se dobro protresti sve što se vrti oko pitanja novca, umetnosti, zemljišta i drugih konkretnih svetovnih stvari. Ta sila će da se pojavljuje za vreme celog braka Megan i Harija. Uran koji će vladati njihovim brakom otkriva da će bračni par ići svojim putem, bez obzira na druge – pa čak i na strogu i uštogljenu britansku tradiciju.

4. Znaju kako razgovarati o novcu i seksu

Bilo koji stručnjak za veze će reći da je komunikacija kamen temeljac zdrave i čvrste veze. Astrolozi tvrde da će Megan i Hari biti odlični na tom polju, posebno kad je reč o novcu i seksu. Emotivno jezgro Vage u njihovoj je kući intimnosti i zajedničkih resursa, kažu astrolozi. A to je dobro za ležeran razgovor o tim pitanjima. Pošto su odgovorni Saturn i ekspanzivan Jupiter u njenom znaku, ona smatra ta pitanja – kao i odanost suprugu – veoma ozbiljno.

5. Ovaj dinamičan par promeniće svet

Astrolozi smatraju da će veza Megan i Harija ostaviti trajan uticaj na javnost. Njihova sklonost ka „preispitivanju konvencija“ ne samo da oblikuje njihove privatne živote, nego i stvara model za druge. Saturn koji se nadovezuje na Pluton u Vagi pojačava snagu para koja će promeniti društvene konstrukcije, možda i neke zakone.

6. Ono što smo videli

Dan njihovog venčanja, 19. maj, lepo se uklapa u njihovu zvezdanu dinamiku. Astrolozi su predvideli da će princ na dan venčanja da oseti veliko ispunjenje, a da će Megan biti uzbuđena i emotivno pomalo potresena. Međutim, čitav svet je svedočio Harijevoj „isceljiteljskoj moći“ nad suprugom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *