Sta plasi muskarca u seksu

6 stvari koje plaše muškarce tokom seksa

Žene uglavnom misle da su muškarci uvek smireni po pitanju seksa.

Oni znaju šta žele i znaju način kako da sve to i urade. Međutim, nisu toliko smireni koliko vi možda mislite. Postoje određene stvari koje se dešavaju ili mogu desiti u toku seksa, koje će ih potpuno izludeti.

Ovo su šest stvari zbog kojih će vaš muškarac početi da paniči.

1.  Da li lažirate orgazam?

Jedna stvar oko koje se muškarci sasvim sigurno brinu jeste da li ćete uživati u toku večeri. On želi da vas odgura sa ivice i podari vam orgazam, ali je takođe dobro upućen u one horor priče kako su žene spremne da lažiraju orgazam, samo da bi se sve što pre završilo. Ako baš i ne uspeva da pogodi određenu tačku, ne ustručavajte se da mu to i kažete i da ga uputite. A, ako zaista uživate, pokažite mu to.

2. Da li je ova poza/ritam/brzina odgovarajuća?

Sigurno je da će tražiti tragove koje mu ostavljate (ako ih ostavljate), po kojima može uvideti da li vam data poza, brzina i ritam odgovaraju.

Mada, nije retkost da muškarca briga skrene sa puta, i da on izgubi ritam ubrzo nakon što ga napokon pronađe. Stavite mu do znanja da se zabavljate, da uživate, ili, na kraju krajeva, preuzmite kontrolu ako želite da zaustavite posledice koje ogromna briga može ostaviti kako na seks, tako i na vaš celokupni utisak o muškarcu.

3. Telesni gestovi u vidu kijanja i slično

Ljudskost, kao i sve to što ona nosi sa sobom se ne zaustavlja u toku seksa, i on je toga svestan. Problem je što on ne želi da učini ništa ružno, ili nešto što ga može osramotiti.

Jednom kada shvati da će ga nadolazeći problem naterati da skrene pažnju sa seksa na trenutak, počeće da paniči. U svakom slučaju, izgubiće koncentraciju pitajući se da li je bolje i da li je u stanju da se suzdrži, ili da se jednostavno oslobodi.

4. Da li će vaš seks biti kao onaj iz filmova?

Ovo se ne može generalizovati, ali budite ubeđeni da veliki deo muškaraca brine oko ovoga.

On se pita da li je vaša scena seksa poput onih iz romantičnih filmova. Takođe, uvek tu negde postoji briga da je u odnosu na vas ružan, debeo ili previše mršav dok je intiman sa vama. Mada, da se ne lažemo, i vi se verovatno brinete oko iste stvari. Ako je tako, izbegavanje ili pokrivanje ogledala se može pokazati korisnim. Na taj način se neće preterano opterećivati oko toga, jer neće biti u mogućnosti da vidi sebe.

5. Da li će ga grčevi uhvatiti i poremetiti ritam?

On ima grčeve. Oni ga mogu uhvatiti u nogama ili rukama.

U svakom slučaju, oni su jako bolni i nije siguran hoće li moći da nastavi. Ovo su situacije gde će možda najviše paničiti dok se bude pitao treba li da prekine i ublaži bol, ili pak da pokušava da ga ignoriše i nastavi.

6. Da li će kondom pući?

To je najgora noćna mora svih muškaraca i žena. Sama ideja o kondomu koji puca stvara sliku bebe ili polno-prenosivih bolesti u glavi. U ovakvim situacijama i vi najverovatnije paničite.

Problem je u tome što on nikada ne može sa sigurnošću da utvrdi da li je kondom pukao. Osećaj često ume da zavara. Ako je ovo slučaj, pitaće se da li treba da stane i kaže vam to, ili da preuzme veliki rizik i nastavi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *