5 stvari koje zenama otezavaju zivot a muskarci ih nikad ne rade

Zene i muskarci, oni ne zele da opterecuju sebe, a zene pak previse brinu.

Čast izuzecima, ali prosečna žena je u stanju da zakomplikuju najjednostavniju stvar na svetu, zato je vreme da se žene u nekim stvarima ugledaju na muškarce.
Sasvim je jasno da muškarci i žene o većini stvari razmišljaju na potpuno drugačiji način. Prosečna žena je u stanju da zakomplikuje najjednostavniju stvar na svetu, zato je vreme da se žene u nekim stvarima ugledaju na muškarce.
Devojke, nemojte raditi ove stvari i sve će vam biti lakše:

1. Izbegavate da kažete u čemu je problem

Žene se od detinjstva uče da moraju da budu pristojne i simpatične, a u odrasloj dobi se to često pretvori u izbegavanje iznošenja problema. Svaki muškarac koji je ikad pitao ženu da li je sve u redu i dobio odgovor ‚‚nije mi ništa” zna o čemu pričamo. Muškarci su po ovom pitanju jednostavniji – ako postoji problem, oni će to reći i pokušati da ga kažu.
2. Sebe stavljate na poslednje mesto

Požrtvovnost je divna stvar, ali sve ima granicu. Žene koje sebe stavljaju na poslednje mesto najčešće tokom vremena počnu da zameraju drugima što ih iskorišćavaju, iako u većini slučajeva same insistiraju da budu na poslednjem mestu. Malo ‚‚muške” sebičnosti nikad ne škodi.
3. Preispitujete svoja osećanja

Većina muškaraca zna što oseća, pa će tako muškarac koji zna da više ne voli ženu s kojom je u vezi eventualno još malo razmisliti o svemu, a onda raskinuti. Žene, s druge strane, vole da preispitaju svaku svoju odluku više puta, čak i ako je sasvim jasno o čemu se radi.
4. Mislite da je život romantična komedija

Filmovi su nam zatrovali um srećnim završetcima, pa je sasvim uobičajeno da poneka žena očekuje filmski scenario i u stvarnom životu. Muškarci, s druge strane, znaju da ne postoji scenario i da se radnja odvija samo onako kako je sami usmerite.
5. Previše analiziraju

Svaka poruka je prilika za analizu. Šta je hteo da kaže, šta je mislio kad je rekao nešto, što prijateljice misle o svemu? Preterano analiziranje svake sitnice može ženu dovesti do ludila, pa bi i ovde bilo pametno primeniti muški pristup – manje razmišljanja i preuveličavanja sitnica.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *