Raskid bivsa

5 MUŠKARCA OTKRIVAJU ŠTA IM NAJVIŠE NEDOSTAJE KOD BIVŠIH DEVOJAKA: Postoje pravi razlozi što smo raskinuli, ali OVE stvari rade NAJBOLJE!

Muškarci ne vole da pričaju o bivšim devojkama, bar ne onoliko koliko žene vole o bivšim momcima, ali su neki odgovorili na ovu temu.

Oni su komentarisali šta im nedostaje iz prošlih veza, a neki odgovori će vas iznenaditi.

“Kod bivše mi najviše fali način na koji je sređivala moj stan. Znam da ovo zvuči kao da mi treba čistačica, a ne devojka, ali ne govorim o tome. Govorim o načinu na koji je moj stan učinila pravim domom, a danas bez nje izgleda nekako hladno i pusto.” Ivan (30)

“Moja bivša i ja smo bili jedan od onih parova koji je zajedno išao u teretanu. Trenirali smo zajedno, jeli smo zajedno, to je bio naš životni stil i jako mi se sviđao. S novom devojkom nemam tu dodirnu tačku i jako mi fali osećaj kad dođeš kući s treninga pa sa nekim popričaš o tome, a da on pritom ne zeva.” Fran (23)

“Fali mi kuhinja moje bivše. Nedostaje mi miris njenih lazanja, punjene paprike i kolača… Otkako se iselila živim na hrani iz dostave.” Mirko (24)

“Nedostaje mi to što smo bili toliko dugo zajedno da smo mogli da pričamo bez reči. Znala je što mislim i pre nego to kažem i obrnuto. Jedini je problem što u takvim slučajevima, kad s nekim postanete toliko bliski, nažalost postanete kao brat i sestra, a prestanete biti par. Prokleta hemija!

Moja nova devojka mi je jako zgodna u fizičkom smislu, ali smo psihički jako različiti i nisam siguran da ćemo opstati. Često mi bivša padne na pamet i pitam se jesam li pogrešio što sam raskinuo.” Miran (33)

“Seks. Seks nam je bio fantastičan jer je ona bila totalna lujka. Nažalost, bila je preluda da bi se s njom moglo biti u normalnoj, funkcionalnoj vezi.” Emanuel (29)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *