Oralni seks

30 saveta da postanete kraljica oralnog seksa

Saznajte kako da date svom partneru najbolji oralni seks koji je ikada doživeo u životu.

Oralni seks nije raketna nauka, a mi ćemo vam savetima pomoći da postanete kraljica oralnog seksa.

Ovaj članak nije o moralu. Ne govorimo o tome da li je oralni seks “dobar” ili “loš”, da li žene “treba da” ili “ne treba da” na ovaj način zadovoljavaju svoje partnere. Jedina svrha je da pomogne ženama koje traže savet kako da ovo urade na najbolji način. Namenjen je ženama koje žele da zadovolje svog partnera do maksimuma.

Počnimo sa četiri činjenice, a onda ćemo preći na praktične savete.

Činjenica 1: Muškarci vole oralni seks

To je činjenica. 99% muškaraca nikad ne bi reklo “ne” ukoliko želite da ga oralno zadovoljite. Osim ako imate reputaciju da previše koristite zube.

Činjenica 2: Većina žena ne zna da oralno zadovolji muškarca

Realnost je jednostavna: većina žena su užasne u oralnom seksu.

To je jedan od razloga zašto mnoge žene jednostavno ne žele da na ovaj način zadovoljavaju svog partnera. One se plaše da će sve “upropastiti” tako da često izbegavaju da to rade.

Činjenica 3: Muškarci koji nisu oralno zadovoljeni ili uopšte ne praktikuju oralni seks sa svojom partnerkom, varaju češće i manje su zadovoljni svojim odnosom od momaka koji redovno dobijaju oralni seks. Ako muškarac ne dobije zadovoljstvo koje želi, a misli da zaslužuje, naročito ako je to njegova bivša devojka radila, on će očekivati da ga dobije i u budućnosti.

Ozbiljno, probudite se, uozbiljite se, i prestanite da živite u iluziji: muškarci varaju zbog nedostatka seksualnog zadovoljstva. Ovo je hladna okrutna istina i nešto što morate da progutate (namerna igra reči) i prihvatite kao nepromenjiv deo svojih bioloških i seksualnih potreba.

Možete biti najneverovatnija i najlepša žena na svetu, ali ako je njegova bivša bila bolji u krevetu, vi ste u ozbiljnom problemu – bez obzira koliko lepu ličnost imate.

Činjenica 4: Istraživači na Univerzitetu u Oksfordu nedavno su dokazali da žene koje daju muškarcima oralno zadovoljstvo mogu da žive 9,5 godina duže nego žene koje nikada ne praktikuju oralni seks.

1. Kako da počnete?
Prave reči su često moćnije od najboljih tehnika oralnog seksa. Orgazam se događa u njegovoj glavi. Ukoliko kažete ono što čak i ne zna da želi da čuje možete da pokrenete instant orgazam. Zato je šaputanje “prljavih reči” toliko važno. Pitajte ga “Kako želiš da te zadovoljim? – videćete instant osmeh na njegovom licu.

Većina žena su tihe i često pristaju na oralni seks, ne rekavši ni jednu jedinu reč. Opustite se… zabavite se. Niko ne očekuje da razgovarate dok imate penis u ustima, ali zastanite za trenutak, udahnite…osmehnite se… dajte mu kompliment, recite mu da uživate, pitajte ga za povratnu informacije, ili recite mu šta želite da radite.

Verujte u ono što kažete i recite to bez straha, i sve što kažete će zvučati odlično.

2. Glasovi…
Ako niste sigurne šta treba da kažete. Onda barem stenjite. Vaši uzdasi i stenjanje su savršena zamena za prljave razgovore.

3. Zadovoljstvo
Gledajte na oralni seks kao zadovoljstvo za sebe, i to je upravo ono što će on postati za vas. Naravno, potrebno je da pronađete pravog momka za to, naravno, za neke muškarce jednostavno ne vredi vaš “napor”, ali za momka koga zaista volite, prirodno je da uživate u zadovoljstvu na bilo koji način.

4. Pogledajte u njegovu dušu…
Nemojte da se stidite. Oči su prozori vaše duše. Neka vidi strast u očima. Vaše oči moraju gotovo da se smeju za njega. Neka vidi čistu radost u tvojim očima. Ne brinite o tome kako izgledate odozgo. Gledajući u njega komunicirajte, pratite njegove reakcije na vaše poteze. Najvažniji trenutak za kontakt očima je trenutak orgazma.

5. Izaberite dobru poziciju
Kada dajete oralni seks imate potpunu vlast nad njim. Ili on dobija potpuni užitak ili potpunu bol u slučaju da zagrizete njegovu muškost. Zato što su muškarci vizuelni tipovi… budite u poziciji u kojoj on ima lep pogled na vas. Izaberite pozu u kojoj ste pokorni, dole, na kolena, na primer, gledajući ga odozdo.

6. Promenite vaš stav
Stav je sve. Pravi stav znači da dajete utisak da uživate u oralnom seksu. Stavite mu do znanja da ne možete da živite bez njegovog penisa u vašim ustima.

7. To je maraton, a ne sprint
Ne žurite. Uzmite stvari sporo. Fokusirajte se na put. Uživajte u svakoj sekundi toga i zaboravite na odredište. Ne postoji destinacija. Ne brinite o vremenu, i da li je previše vremena prošlo od kada ste počeli. Ne stavljajte vremenska ograničenja. Neka traje onoliko dugo koliko traje.

8. Isključite misli
Logika ubija emocije. Logika i emocije ne mogu da rade zajedno, a kod oralnog seksa jednostavno nema prostora za logiku. Emocije, osećanja, strast… oni bi trebalo da budu vaše smernice. Ukoliko počnete logično da razmišljate možete samo da “ubijete” zadovoljstvo.

9. Gladni ljubavi
Ljubav je više od vaših najboljih prijatelja, porodice, vašeg psa, vazduha, vode. Morate biti gladni. Bukvalno gladujete zbog toga, trebate ga, kao što bolesnik treba svoj lek. To je način na koji morate osetiti potrebu i želju za njegovim penisom. Bez ljubavi prema ovom “malom prijatelju” ili “velikom momku” nikada nećete ostvariti oralni seks o kakvom vaš muškarac sanja. Verujte, ova “zavisnost” je najbolja stvar koju možete učiniti za vašu vezu.

10. Ne zaboravite na testise
Dakle, mnoge žene zaboravljaju na one osetljive “kuglice”. Postoji više od njegovog penisa. Ima toliko toga što možete da uradite sa testisima. Golicajte ih, poljubite, nežno sisajte, masirajte, lista ide dalje… Samo budite nežne i pažljive jer jedan pogrešan potez može dovesti do vrhunskog bola.

11. Koristite svoje ruke (ispravno)
Ako mislite da su vaša usta je jedini “alat” koji možete koristiti za oralni seks onda ste na lošem putu. Zamislite da idete u rat sa nožem dok imate pun arsenal oružja kao što su bazuka, AK-47 i bombe u svom gepeku. Kakva šteta. Ruke su osnova dobrog oralnog seksa. Koristite ulje, mnogo toga u stvari, za predigru.

12. Ne koristite zube
Ovo već sigurno znate, očigledno, niko ne želi da njegov penis bude odsečen nekih oštrim zubima. Ali ne mislimo da zubi SAMO mogu da proizvedu bol, zapravo, grickanje njegovog penisa može biti erotski, ali i pomalo zastrašujuće. Dakle, to takođe može da ga uzbudi. Samo ne pokušavajte ovo ako ste početnik.

14. Naučite od majstora
Dakle, počnite gledajući porniće i vidite kako i šta profesionalci rade. Kopirajte ono što želite.

15. Osmeh Mona Lize
Naravno, ne možete da se smejete dok ga imate u ustima, ali šta možete da uradite je da se zaustavite na trenutak, udahnite, recite nešto “prljavo”, onda se osmehnite, poenta je da prenesete jednostavnu poruku “Volim ono što radim.” Komunicirajte pravom porukom i orgazam će početi u glavi, a ne u njegovom penisu.

16. “Praksa, dušo, praksa!”
Potrebno je oko 10 000 sati rada, da se savlada svaka veština. Međutim, kod oralnog seksa nije potrebno ovo vreme. Sa pravim informacijama, možete brzo napredovati. Ono što je važno je da razumete da niko ne očekuje da se rodite sa ovim veštinama. Potrebno je vreme i praksa. Prirodno je da budete početnik u nečemu i za to treba vremena, praksa i posvećenost da biste bile dobre u tome. Nemojte se plašiti neuspeha, svaki normalan muškarac će ceniti vaše napore za poboljšanje i to što “vežbate za njega”.

17. Izgledajte dobro
Što bolje izgledate i privlačniji ste svom partneru, to samo dodaje fizičkom i psihičkom zadovoljstvu. I budimo realni ovde… nema ružnih ljudi. Samo lenjih ili siromašnih. Danas, svako može da izgleda dobro.

Otkrijte svoj fetiš. Odaberite lep grudnjak, korsete, štikle ili šta god u čemu se osećate seksi. Ovo je pravilo: Ne možete da budete seksi za njega ako se ne osećate seksi u sebi. Zato ne radite na svom izgledu zbog njega, uradite to za sebe.

18. Igrajte se
Budite razigrane. Ne žurite. Poenta je da se zabavljate sve vreme tokom oralnog seksa. Ne skačite u akciju odmah, to bi trebalo da bude zabavna igra, a ne trka da se “posao” obavi.

Igranje uloga nije samo za seks, možete to učiniti u oralnom seksu. Donesite neke rekvizite, stavite čokoladni preliv preko njega…

19. Iznenađenje!
Nema smisla da sve bude isplanirano. Iznenadite ga s vremena na vreme “iznenadnim” oralnim seksom kada to najmanje očekuje. To pokazuje da vam je stalo. Preuzmite inicijativu. To će vas izdvojiti od drugih žena.

20. Idite duboko ili idite kući
Ako postoji jedna veština koju treba savladati onda je to “duboko grlo”. Samo jedna od 10 žena obično može da izvede “duboko grlo” sa lakoćom. Sa dovoljno volje možete savladati sve. Kada možete to da uradite, vaš partner nikada neće želeti drugu ženu u životu. Kada je u pitanju “duboko grlo” morate da verujete u sebe. Jednostavno prestanite da odustajete svaki put kada pokušate da ga uhvatite dublje. Fokusirajte se na opuštanje, smehom i gurajte. Budite u poziciji u kojoj kontrolišete kretanje.

21. Brazilka nije samo za žene
Zaustavljanje svakog minuta jer vam je dlaka na jeziku ili između zuba strašno nervira ne samo njega, već i vas. Neka vaš partner izdepilira testise, a za uzvrat će dobiti užitak. To je dobitna kombinacija.

22. Posmatrajte
Žene koje su dobre u oralnom seksu, sve imaju jednu zajedničku stvar: one su veliki posmatrači.

One koriste svoju intuiciju i one studiraju pokrete svog momka, reakcije, uzdisaje, stenjanje, reči i prate njegove reakcije, a onda znaju da li je vreme da ubrzaju ili uspore. Naterajte svog dragog da bude glasan u vezi svojih pravih želja i naterajte ga da vam kaže šta voli najviše.

23. Koristite sve vaše atribute
Lepe grudi? Pokažite ih. Obucite seksi grudnjak, ili stavite lepu dugu ogrlicu koja sija okolo dok vi radite svoju magiju. Ako je vaša zadnjica vaša najbolja “osobina”, onda je to ono što treba da bude u fokusu. Omogućite mu spektakularan pogled. Morate da koristite sve svoje atribute u svoju korist.

24. Mašta
Muškarci mogu biti vizuelni, ali mašta je vrlo važna. Zavežite mi oči. Ovo je dobro ako ste suviše samosvesni tokom oralnog seksa. Ovo će pomoći da se opustite malo i fokusirate se na ugodnost bez brige kako izgledate. Dobra stvar je da će on moći da se oslanja na svoja druge čula, ne samo na oči, a to često dovede do još moćnijeg orgazma, jer on ne može da vidi u slučaju da pauzirate ili pomerite kosu…

25. ​​Gde su krila?
Danas imate toliko opcija u seksi prodavnicama, pa budite kreativni. Možete da dobijete anđeoska krila i budete njegov Victoria’s Secret anđeo. Imajte seksi kostim sa krilima kada ga sledeći put oralno zadovoljavate. Misliće da je neko poslao anđela sa neba, u svakom slučaju. Ključ je da iskustvo učinite nezaboravnim.

26. Uzmite čašu vina (ili dve)
Nikada ne pružajte partneru oralni seks kada ste u pripitom stanju. To iskustvo neće izgledati sjajno, ali čaša ili dve vina je idealna doza. Mala količina alkohola će vas opustiti, oraspoložiti i imaćete izgovor za svoju besramnu glad.

27. Oralni seks sa stilom
Ne pljujte, progutajte. Mnogi muškarci će reći da “gutanje potpuno zavisi od vas”. Morate progutati, inače sve što ste ste uradile ne vredi. Najvažniji deo oralnog seksa je kako ćete završiti, a ako to ne učinite na pravi način, onda je bolje da niste ni započele.

Uradite to sa stilom, sa strašću, posvećenosti i ljubavi prema svom momku. Ukoliko progutate, to je kao da kažete: “Ja te prihvatam, u potpunosti.” Pokažite mu šta vam je on dao, a onda radosno uživajte u svojoj nagradi (setite se, stav je sve!).

28. Snimite svoj video
Ako imate poverenja u partnera (ne radite ako mu ne verujete), napravite svoj vlastiti video. Pogledajte kako izgledate. Napravite emisiju od toga, pravi performans. Ako napravite inicijativu, on će to voleti još više. Uđite u ulogu potpuno i zabavite se sa njom.

29. Pokupite kosu
Zavežite kosu u punđu ili u rep (još bolje!). Pokupite kosu da ona ne ulazi stalno u “akciju” i odvraća vas od potrebe da pomerite kosu svaki minut. To je dosadno i ubija raspoloženje. Muškarci su vizuelni, a dobar način je da iskoristite to u svoju korist i da promenite frizuru s vremena na vreme. Ponekad ćete mu pružiti orano zadovoljstvo kada ste potpuno goli, drugi put ćete biti potpuno obučeni, ili nešto između.

30. Sedite i uživajte
I poslednji savet: samo se zavalite i uživajte. Svu ljubav ćete dobiti kada primenite ove sjajne savete. Svaki muškarac voli oralni seks i videćete koliko će vas ceniti kada mu pružite vrstu zadovoljstva o kakvoj on sanja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *