Pitanja za muskarce

14 brutalno iskrenih odgovora muškaraca na nepristojna pitanja koja bi sve žene postavile da smeju

I kada žene čuju neke muškarce kada pričaju iz svog iskustva, i dalje imaju neka pitanja. Žene su veoma radoznale po pitanju mnogih stvari kada je suprotni pol u pitanju, ali neka pitanja jednostavno ne možemo tek tako postaviti. Pogledajte ovih 12 odgovara na pitanja koje žene najčešće zanimaju.

1. Pitanje: Da li možete spavati na stomaku, ili možda levitirate i budite se sa masnicama ujutru?

Odgovor: Ko god je postavio ovo pitanje, ima veoma bujnu maštu i slikovito zamišlja stvari. Probudite se sa masnicama, koliko vi mislite da je to moćan organ?

2. Pitanje: Kakav je osećaj hodati sa dva mekana priveska koja vise između nogu? Da li oni stvarno udaraju u butine kao klatno?

Odgovor: Sve zavisi od osobe do osobe. To je kao da pitate nekoga da li se navikao da ima jezik, to je još jedan deo tela kao i bilo koji drugi.

3. Pitanje: Možete li mokriti dok imate erekciju?

Odgovor: Moguće je, ali je neugodno. Mokrenje u ovoj situaciji je užasno jer se urin razleće svuda. Ovo je jedna od situacija kada muškarci odaberu da sede na WC šolji.

4. Pitanje: Je li moguće mokriti, a ne koristiti ruke uopšte?

Odgovor: Ovo je ekvivalent pitanju da li devojke mogu mokriti stojeći. Naravno da je moguće, ali ko bi rizikovao da napravi haos. Sve je stvar praktičnosti.

5. Pitanje: Kako preživljavate sa tako dosadnim donjim vešom?

Odgovor: To je isto kao da neko kaže da sve žene moraju nositi donji veš od svile sa čipkom. Ljude jednodstavno nije toliko briga za donji veš.

6. Pitanje: Je li moguće kontrolisati erekciju?

Odgovor: Kao da već nije dovoljno neprijatno, mladići od 13. do 21. godine se moraju suočiti sa erekcijama koje je nemoguće kontrolisati. S godinama muškarci uspeju da prepoznaju kada će do erekcije doći, pa to pomogne, ponekad.

7. Pitanje: Kakav je osećaj platiti toliko malo novca frizeru i uvek imati dobru frizuru?

Odgovor: Žene u proseku mnogo više novca troše od muškaraca na frizure. Misterija je kako žene uopšte uspevaju lepo da izgledaju, a da same nisu ponele makaze i isekle kosu.

8. Pitanje: Da li je fraktura muškog polnog organa u erekciji moguća?

Odgovor: Prelom muškog polnog organa je zaista moguć, ali se veoma retko dešava. Prema zdravstvenim stručnjacima, ova vrsta preloma može se dogoditi tokom odnosa što dovodi do ozbiljnih otoka i modrica. Budite oprezni!

9. Pitanje: Kada se kupate ili tuširate, da li uvek imate erekciju?

Odgovor: Ovo je fer pitanje jer voda deluje stimulišuće na muškarce, a žene verovatno ne misle o kupatilu kao o atraktivnom mestu. Muškarci se tuširaju kraće od žena, stoga verovatno sve zavisi od muškarca do muškarca.

10. Pitanje: Da li vaša “stvarčica” uranja u vodu kada ste na WC šolji?

Odgovor: Da je ovo čest problem, zar ne mislite da bi šolje bile dizajnirane tako da se ovo ne dešava? I jesu tako dizajnirane, ovo se veoma retko dešava, a kada se desi, i nije baš prijatno.

11. Pitanje: Šta je bolnije, udarac u međunožje ili porođaj?

Odgovor: Ovo je pitanje od milion dolara. I niko ne zna odgovor na njega jer kako bi neko mogao da zna kada nije iskusio oba?!

12. Pitanje: Kakav je osećaj imati bradu?

Odgovor: Neke žene vole bradu, dok druge ne mogu ni da je pogledaju. To je nešto što žene nikada neće iskusiti, te ovo pitanje ima smisla. Srećom, žene moraju voditi računa o uklanjanju dlačica i sa ovog dela tela.

13. Pitanje: Kakav je osećaj jesti šta god vam padne na pamet, a imati metabolizam kao grčki bog?

Odgovor: Istina je, dobijanje na kilažu nema veze sa polom. To se može zaključiti iz primera pivskih stomaka koje možemo videti nezavisno od godina.

14. Pitanje: Koja je najveća zabluda koju žene imaju kada je u pitanju život jednog muškarca?

Odgovor: Najveća laž u koju žene veruju vezana je za emocije muškarca. Studija koju je sproveo “Mindlab” dokazala je da muškarci imaju istu količinu emocija kao i žene, ponekada čak i intenzivnije. Problem je u tome što društvene norme nateraju muškarce od malih nogu da suzbijaju svoja osećanja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *