Nacin da unistite vezu

10 načina da uništite svaku vezu

Sećate li se filma sa Kejt Hadson i Metju Mekkonahijem “Kako izgubiti dečka za 10 dana”, gde je junakinja učinila sve što ne treba kako bi izgubila dečka?

Psiholozi veruju da je svako od nas – malo junakinja Hadson, ali nismo uvek svesni toga. Dakle, šta treba da uradite da bi vaš muškarac pobegao od vas?

1. Ljubomora!Poželjno je, tako da se mora iznova i iznova pravdati. Proveravajte njegove džepove uz izlive besa.
2. Uvek bi trebalo da bude u dobrom stanju i spreman da razjasni vaš odnos u bilo koje doba noći. Ukoliko vičete histerično i probudite ga u pola noći – čestitamo – na pravom ste putu.

3. Pitajte sve o bivšama. Insistirajte na izveštaju koji potvrđuje da je više ne voli, da su sve bile strašno debele, i da je zaista njegov ceo život pre vas bio besmislen. Pustite ga da govori. Opet i opet. Ovo muzika mora biti večna. Ali, ne puštajte ga kada čujete ono što želite. Dodajte nešto poput: “Ne verujem ti!” I neka opravda da je ovo istina!

4. Stalno pričajte o bivšem. Upoređujte ga, stalno i uvek, čak i u krevetu.

5. Zaboravite na lični prostor. Budite „prilepak“ devojka, tako da ima osećaj da ne može da diše. Držite mu ruku dok jede, ležite na njemu dok gledate film, i svaki put kada pokušava da izađe iz sobe pitajte ga:”Gde ćeš”

6. Nema prijatelja. I nema potrebe da se sastane sa njima. Svi oni su alkoholičari, parti-ljubitelji i loše utiču na njega. Naravno, ne razumete zašto bi trebalo da popije kafu sa drugom.

7. Delite svoje interese strasno! Neka se zaljubi u vašu omiljenu muziku i hranu. Pretvorite se u „sovu“ pod izgovorom da vaši biološki satovi moraju biti sinhronizovani. Za civilizovanog čoveka sa dostojanstvom ne postoji gore mučenje.

8. Pitajte ili još bolje tražite. Stalno tražite – cveće, poklone, novi iPhone, kafu u krevetu, izlaske u restorane.

9.  Stalno se žalite na nešto. Mnogo i iz bilo kog razloga. Bolje je da cvilite, stenjete i uopšte pređete na uplakani ton. Razlog – bilo koji: zlikovci, kolege, nemate dovoljno novca, seks je loš, niste srećni, ne postoji smisao u životu. I, naravno, da je loše sve što pokušava da promeni da vam bude dobro.

10. Ukoliko poželi da vas ostavi pitajte ga zabrinuto: „Šta se desilo odjednom? Oboje smo delovali tako zaljubljeno… u mene.“

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *